wnt / stage-wnt / user.htm Log in CMS

Zuidkoop is een creatief bedrijf met een groen hart.

Zuidkoop B.V.

Zuidkoop is een creatief bedrijf met een groen hart. We zijn vormgevers en gebruiken de natuur en natuurlijke producten als basis voor onze creaties. Onze werkzaamheden worden door drie specialistische afdelingen uitgevoerd.

Zuidkoop Interieurbeplanting levert en onderhoudt beplanting. Hierbij verkennen we continu de artistieke grenzen. Van 1 tot 500 planten, zwevende beplanting aan het plafond of een complete verticale plantenwand, niets is ons te gek. Zuidkoop Bloemkunst maakt florale creaties. Creaties voor dagelijks gebruik, maar ook voor omvangrijke en niet alledaagse evenementen. Zuidkoop Beurzen en Tentoonstellingen ontwerpt en ontwikkelt presentatieconcepten. Het in de spotlights zetten van onze klanten en hun producten en diensten is wat we doen.

We hebben veel specialisten in huis, zoals grafisch ontwerpers, bouwspecialisten en bloemisten. Hierdoor kunnen we opdrachten van A tot Z begeleiden en uitvoeren over de hele wereld en onze klanten volledig ontzorgen. Ons groene hart klopt!

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Zijtwende 52
2678 LJ De Lier

Actief in de volgende disciplines

Tuinbouw

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.