wnt / stage-wnt / user.htm Log in CMS

Opereren op het snijvlak van technologie en innovatie

DAEL data & electro b.v.

De DAEL Groep bestaat uit zes zelfstandig opererende ondernemingen: DAEL Data & Electro, DAEL Telecom, DAEL Telecom UK, DAEL Power, DAEL Security en DAEL Rail. Deze bedrijven opereren op het snijvlak van technologie en innovatie, elk op een ander terrein. Als groep van zes bedrijven bestrijkt DAEL niet alleen een breed scala aan projecten, maar ook diverse landen: België, Engeland, Nederland en Schotland.
Alle DAEL-bedrijven hebben een eigen dienstenpakket, waar nodig kunnen deze samenwerken. Veel werkterreinen overlappen elkaar en veel disciplines hebben met elkaar te maken. Het is de kracht van de DAEL Groep dat we snel en flexibel (aanvullende) expertise en capaciteit kunnen mobiliseren.

De basis van de DAEL Groep ligt in de elektrotechniek. Nog altijd vormen elektrotechnische installaties de rode draad tijdens de vele projecten waar we aan werken. Telecom, power management, security: er komt altijd elektrotechniek bij kijken. Innovatieve elektrotechniek in veel gevallen. De jarenlange achtergrond in elektrotechniek geeft ons een voorsprong in alles wat we doen.

De DAEL Group wil middels technologie en innovatie de wereld om ons heen een betere plek maken. Als bedrijf dat midden in de samenleving staat nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Niet alleen met woorden, maar ook met daden. Daarom hanteert de DAEL Groep de CO2 Prestatieladder van railbeheerder ProRail om prestaties op het gebied van milieu inzichtelijk en meetbaar te maken.

Educatie:
Het bedrijf werkt actief samen met het onderwijs en neemt deel aan activiteiten als de Dag van de Westlandse Techniek (deze activiteit is via SOB Westland in de WNT agenda te boeken).

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
555 Daren Corner
8312 DN Maasdijk

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.