wnt / stage-wnt / user.htm Log in CMS

Patijnenburg, mens-werk-match

Patijnenburg

Patijnenburg is het sociaal werkbedrijf voor Westland. Mens-werk-match is sinds enkele jaren sterk verbonden aan Patijnenburg. Vanuit sociaal ondernemerschap het verschil maken, dat is de uitdaging voor Patijnenburg. Dat kan door beschut werk binnen, maar in toenemende mate ook bij het reguliere bedrijfsleven. Patijnenburg voert in opdracht van gemeente Westland de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de re-integratieopdracht in het kader van de Participatiewet uit. Patijnenburg begeleidt al meer dan 60 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We helpen deze mensen niet alleen aan een passende job afgestemd op hun capaciteiten en talenten, maar we begeleiden en stimuleren hen ook in hun ontwikkeling. De samenwerking met ondernemers in het Westland krijgt steeds meer vorm in MVO Westland, nu al met meer dan 100 werkgevers en de gemeente wordt er gewerkt onder het label MVO Westland.
Patijnenburg werkt graag mee aan de Dag van de Westlandse techniek. De techniek is een mooi en toekomstgericht vak. We begeleiden mensen in dit vak via stage of (beschutte) werkplek op onze Metaal- of Assemblage-afdeling.
Educatie
Patijnenburg biedt de volgende lessen aan: Dag van de Westlandse techniek (deze activiteit is via SOB Westland in de WNT agenda te boeken)

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
92673 Harber Camp
9579 NY Naaldwijk

Tel: 0446-274313
Mobiel: 06-10901082
https://www.patijnenburg.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Duurzaamheid
Logistiek
Techniek
Tuinbouw
Voeding

Mijn WNTWeb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.